Kannustalo Oy:n talotoimitukset kauttamme pientaloihin ja projekteihin

Yhteydenotto

Meiltä saat Kannustalot koko Suomeen. Haaveiletko omakotitalosta ja toiveissa on vaivaton rakennusprojekti? Hyvinkääläisen Uudenmaan Rakennemestareiden kautta voit tilata korkealuokkaisen ja muuttovalmiin Kannustalo-talopaketin. Toimimme yhteistyössä laadukkaan talopakettivalmistajan kanssa Etelä-Suomen alueella. Tarvittaessa me suunnittelemme rakennettavan kohteen, jonka Kannustalo Oy tai yhteistyökumppani toteuttaa valmiiksi.

Miksi juuri Kannustalo?

Kannustalolla on laaja kokoelma erikokoisia ja -tyylisiä talomalleja. Kannustalo on energiatehokas, puurakenteinen valmistalo, joka rakennetaan turvallisesti sisätiloissa talotehtaalla. Julkisivultaan kotisi voi olla moderni tai perinteinen puutalo. Ammattilaiset asentavat talon haluamaasi valmiusasteeseen saakka. Saat kotisi pisimmillään avaimet käteen -talona eli lähes täysin muuttovalmiina omakotitalona tai sitten perinteisenä talopakettina. 

Kannustalo Oy:lle on tärkeää se, että jokainen heidän käsistään lähtevä talo on ennen muuta Koti. Markkinoilla on paljon eri valmistajien valmiskoteja, mutta Kannustalo on kerännyt huiman määrän palkintoja.

Valmis talopaketti on helppo ja vaivaton valinta

Meidän kauttamme voit tilata tasokkaan Kannustalo-talopaketin, joka toimitetaan asiakkaalle vaivattomalla avaimet käteen -periaatteella. Kannustalo Oy:n taloissa yhdistyy kotimainen laatu ja kauneus. Eikä ihme, että Kannustalo onkin useamman vuoden asuntomessuvoittaja.

Tilatessasi talopaketin meidän kauttamme, saat kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut saman katon alta, aina rakennussuunnittelusta hankkeen aikaiseen rakennusvalvontaan ja projektin päätökseen saattamiseen asti. Yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa, tarjoamme kaiken tarvitsemasi työmaallesi.

Ota yhteyttä ja tilaa Kannustalo

Mikäli olet kiinnostunut näyttävästä, mutta todella helposta ja nopeasta taloprojektista, ota yhteyttä, jotta voimme yhdessä suunnitella juuri sinulle sopivan palvelun. Pääset itse valitsemaan sinulle sopivan talon Kannustalon valikoimasta ja saat meiltä rakennesuunnitelman. 

Mikäli sinulla on Kannustaloista mitään kysyttävää, voit olla suoraan yhteydessä meihin joko puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella, ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kuulemiin!