Laadukasta rakennesuunnittelua keskisen Uudenmaan alueella

Tilaa palvelu

Uudenmaan Rakennemestarit tarjoaa rakennesuunnittelua Uudellamaalla sekä koko eteläisessä Suomessa. Painopiste on pääradanvarren kunnissa ja sopimuksen mukaan kauempanakin. Saat meiltä rakennesuunnittelun uudisrakennuksiin, saneerauksiin sekä vaurioituneiden rakennusten korjauksiin. Toteutamme suunnittelut laidasta laitaan. Tuottamamme suunnitelmat ovat aina kaiken kattavia, ja jokainen yksityiskohta otetaan huomioon. Saat yhteistyökumppaneittemme kautta myös kohteesi talotekniikan suunnitelmat. Säästät omaa vaivaasi, kun tilaat yhdistetyn paketin. Otathan yhteyttä rakennesuunnittelun kokeneeseen ammattilaiseen!

Yleistä rakennesuunnittelusta

Uudishankkeissa rakennesuunnittelu aloitetaan usein heti arkkitehdin palkkaamisen jälkeen. Rakennesuunnitelma luo hyvän pohjan arkkitehdin suunnittelutyölle myös korjausrakentamisessa. Arkkitehti tarvitsee rakennesuunnittelijalta aina tiedot rakenteiden paksuuksista, kantavista seinistä ja pilareista sekä muista rakenteisiin liittyvistä teknisistä tiedoista.

Rakennesuunnitelmat voivat pitää sisällään perustussuunnitelmia, runkosuunnittelua, muiden rakenneratkaisujen kehittämistä ja parantamista sekä rakenteiden mitoitusta. Lisäksi hyvällä rakennesuunnittelulla voidaan huolehtia rakennuksen toteutettavuudesta sekä muusta rakennusteknisestä toimivuudesta. Usein rakennesuunnitelman tueksi selvitetään myös perustamisolosuhteet.

Kun rakennuslupa on saatu ja suunnittelu tehty, hyväksytämme suunnitelman aina vielä erikseen rakennusvalvonnassa. Tämä lupamenettely on pakollinen vaihe kaikessa rakennesuunnittelussa.

Monipuolista rakennesuunnittelua

Uudenmaan Rakennesuunnittelun moniosaajat hoitavat kaikenkokoiset hankkeet. Mikäli tarvitset suunnitelman vain pienelle projektille, hoidamme sen mieluusti. Olipa kyseessä sitten vanha tai uusi kohde, ullakko-, parveke- tai hissiprojekti – voit luottaa meihin. Vuosien tuomalla kokemuksella sekä osaamisella meillä ei mene sormi suuhun haastavimmankaan toimeksiannon kohdalla. 

Toimintatapamme on luonnollisesti kehittynyt tehokkaaksi ja ripeäksi, kuitenkaan koskaan laadusta tinkimättä. Pystymme tekemään sinulle erittäin kilpailukykyisen tarjouksen.

Tilaa rakennesuunnitelma

Ota yhteyttä Uudenmaan Rakennemestareihin, kun tarvitset laadukkaan rakennesuunnitelman. Saat meistä pitkäaikaisen kumppanin ja hyödyntämällä myös yhteistyöverkostojamme saat kokonaisvaltaiset palvelut. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit esittää meille kysymyksiä ja vastaamme sinulle mielellämme.

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.